top of page

TILAAMINEN

Tilaaminen ja tilaustiedustelu 


Tilaaminen ja tiedustelu tapahtuvat sähköpostitse mari.kakkupuoti@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen avulla.


Varaus vahvistetaan erillisellä viestillä ja tilaus suunnitellaan valmiiksi pääsääntöisesti vähintään14 päivää ennen sovittua noutoajankohtaa. 

Tilauksen suunnittelu tapahtuu sähköpostin välityksellä. Suunnittelutyössä voi käyttää apuna inspiraatiokuvia, mutta on otettava huomioon, että käsityönä tehtävien koristelujen käsialaero näkyy jokaisessa tuotteessa.


Pidemmän aikajänteen yli 50 hlön hääkakkutilauksissa on käytössä varausmaksu 80€, joka laskutetaan aikaisintaan vuotta ennen juhlan ajankohtaa ja vähennetään toteutuneen tilauksen loppusummasta. Varausmaksu koskee vain tätä yhtä varausta eikä ole käytettävissä muihin tilauksiin. Varausmaksu on voimassa laskutusajankohdasta enintään kaksi vuotta, mikäli varausmaksuun kohdistuva juhla on jouduttu hyvästä syystä siirtämään. Varausmaksua ei palauteta, mikäli varaus asiakkaasta johtuvasta syystä perutaan kokonaisuudessaan.

Jätäthän tilaustiedustelun hyvissä ajoin. Pystyn valmistamaan kakkuja rajallisesti ja juhlien sesonkiluonteisuuden vuoksi tietyt ajankohdat varataan täyteen jopa vuotta ennen.

Suuntaa antava varaustilanne päivittyy blogiini.

Varausta ei tehdä vielä ensimmäisen yhteydenoton perusteella ja alustavat kyselyviestit poistetaan 2 vrk:n päästä saapumisesta ellei niihin ole tullut vastausta. Varaustilanne saattaa vaihdella nopeastikin, eli pikaisella vastauksella varmistat, ettei tilauskalenterin tilanne ole muuttunut ja selkeästi ilmoittamalla tekeväsi varauksen varmistat paikan kalenterissa.

 


Maksu


Tilaukset laskutetaan etukäteen, eräpäivä tilaukselle on 5 - 10 arkipäivää ennen noutoa. Laskutus tapahtuu sähköpostitse.
 

Tilauksen vähimmäistiedot:

 

 • Tilaajan nimi, puhelinnumero ja laskutusosoite

 • Milloin kakku tarvitaan

 • Kuinka monelle

 • Pohja / täyte / allergiat (huomioi, että allergiat ja ruokavaliorajoitukset vaikuttaa täytevalikoimaan)

 • Teema / koristelu

 


Tilauksen nouto tai toimitus


Tilauksen nouto tapahtuu erikseen sovittuna ajankohtana.  Noutaessa asiakas hyväksyy tuotteen. Mikäli asiakas järjestää kolmannen osapuolen noutamaan tuotteen ei ulkonäköön liittyviä reklamaatioita voida enää hyväksyä jälkikäteen.


Tarvittaessa ja erikseen sovittuna onnistuu myös kakun toimitus juhlapaikalle (pääsääntöisesti 50 km sisällä).

 


Tilauksen peruminen / peruuntuminen


Mikäli asiakas peruu tilauksen tai muuntaa tilauksen kokoa ennen eräpäivää ja ennen tilauksen maksamista, ei peruutuksesta aiheudu asiakkaalle kuluja (poikkeuksena mahdolliset etukäteen tilatut tai valmistetut koristeet sekä mahdollinen varausmaksu, jota ei palauteta, mikäli varaus perutaan asiakkaasta johtuvasta syystä).


Mikäli asiakas peruu tilauksen myöhemmin, keskustellaan mahdollisista kuluista erikseen kunkin tilaajan kanssa (esim. jo valmiiksi tehdyt koristeet, tilausta varten tehdyt erityishankinnat, mahdolliset jo realisoituneet laskutuskulut jne). Pääsääntöisesti pyritään tilaus tarpeen mukaan siirtämään uuteen ajankohtaan. Tilauksen kuluton siirto on mahdollista pääsääntöisesti yhden kerran.


Mikäli peruutus tulee niin myöhään, että tuote on jo valmistettu osin tai kokonaan, tilaus peritään täysimääräisenä. 

Kakkupuoti ei ole velvollinen siirtämään tilausta uuteen ajankohtaan tai hyvittämään peruuntunutta tilausta mikäli tilauksen siirtäminen tai peruminen johtuu asiakkaasta johtuvista syistä.


Mikäli Kakkupuoti joutuu perumaan tilauksen, palautetaan asiakkaalle jo koituneet Kakkupuodin laskutukset. Tilauksen peruuntumisesta ei koidu myyjälle muita kuluja. 

 

 

Tietosuojaseloste


Kakkupuoti MariAnnika (myöh. yritys) kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. 


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on yrityksen ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Tilausta ei voi tehdä antamatta tilauksen edellyttämiä henkilötietoja: tilaajan nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 


Annettuja tietoja ei käytetä markkinointiin, profilointeihin tai automaattisiin päätöksiin. Yllä mainitut henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. 

 


Henkilötietoja käsittelevät:

 

 • yritys

 • maksunvälittäjä

 • yrityksen kirjanpitäjä
   

Henkilötietoja säilytetään:

 

 

 • sähköpostiarkistossa

 • kirjanpitoaineistossa, kirjanpitolain edellyttämän ajan 

 

Asiakkaalla on seuraavat oikeudet:

 

 • oikeus tarkastaa omat henkilötietonsa

 • oikeus tietojen oikaisemiseen

 • oikeus käsittelyn rajoittamiseen

 • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle 

Asiakkaalla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos yrityksellä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojen käsittelyä. 

Tietosuoja
kakut-01.png
kakut-02-01.png
bottom of page